Новорічні пригоди малят та звірят на лісовій галявині







Найменші вихованці нашого ЗДО перед Новим роком помандрували лісовими стежинками. Казкова зимова пригода покликала малят І молодших груп (керівник музичний Назарій Вакула) разом із Лисичкою та Зимою діти співали пісні, гралися і танцювали. А перетворити маленьку цукерку на купу подарунків допомогла Метелиця-чарівниця!






Також у ліс помандрували і діти ІІ молодших груп (керівники музичні Ірина Тарасюк, Лариса Салайда, Назарій Вакула). Вихованці групи «Сонечко» намагалися розвеселити сумну Лисичку та не дати її хитрощам зіпсувати свято. А до дітей з групи «Грайлик», з карпатських гір, завітав дідусь Різдвяник (ідея свята Ольги Барабаш). Усім, хто допоміг знайти маленьких помічників дідуся - Несиків, він приніс дарунки!






Незвичайна пригода трапилася і з дітьми групи «Ластів’ята»: під чарівними ковпачками, на них чекали новорічні сюрпризи та пригоди. Насамкінець величезна снігова куля, подарувала малятам солодкі дарунки. Неповторні казкові миті дітям підготували педагоги, а завдяки нашим воїнам-героям, новорічні ранки пройшли без тривог.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Дерева мого дитинства". Презентація книжки-розмальовки Зінаїди Пахолок

Вітаємо в нашому закладі професора - Наталію Гавриш

З любов'ю до ЗСУ