Нові виклики у питаннях безпеки. Відновлювальні форми роботи з дітьми. Тренінг для педагогів.

                                       




28 листопада  в нашому ЗДО пройшла остання зустріч з педагогами  в межах проєкту "Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайної ситуації" за підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF) та сприяння МОН України, який реалізується Всеукраїнським фондом "Крок за кроком".

 Традиційно, за горнятком чаю педагоги обговорювали хвилюючі питання сьогодення стосовно забезпечення єдності у питаннях безпеки дітей. Директор Ніна Матвіюк проаналізувала роботу  щодо  створення комфортного простору в укриттях, нагадала алгоритми дій у разі сигналу "повітряна тривога". Присутні долучилися до полілогу  про роль батьків та педагогів.

  Вихователь-методист Наталія Киця зорієнтувала, щодо планування освітньої діяльності в укритті, використанню тілесних  та дихільних вправ (посібники та рекомендації Світлани Ройз), ігор з картоном, ліхтариком. Особливу увагу при обговоренні,  взаємодії з дітьми ВПО та як діяти у випадку "підняття" травматичного досвіду. Приємно, що тренінг сприяв  набуттю нових  знань та навичок освітньої роботи  в укритті,  сприяв позитивному настрою  педагогів.

      

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Дерева мого дитинства". Презентація книжки-розмальовки Зінаїди Пахолок

Вітаємо в нашому закладі професора - Наталію Гавриш

З любов'ю до ЗСУ