НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!

 






Нині важливо допомогти дітям осмислити, що вони - українці разом з  дорослими захищають не лише свою землю, прекрасну українську природу, а і її славну історію, традиції культуру. Важливо створити умови для емоційного переживання, під час якого  діти засвоюватимуть загальнолюдські, громадянські й національні цінності.

Минулого тижня педагоги нашого ЗДО присвятили знайомству із іменами воїнів-героїв. Вихованці старшої групи №3 (вихователь Борисюк Н.В.) поклали квіти до Стели пам'яті борців за свободу та незалежність нашої держави, які навчалися у КЗЗСО Луцький ліцеї №3. Також,  хвилиною мовчання діти вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Завдяки успішному зворотньому зв’язку з батьками, педагогам старшої групи «Грайлик» (Боярська О.В., Дрегель Т.В.) вдалося організувати подарунки для наших героїчних воїнів. Пакунки з солодощами та виготовленими власноруч янголами-охоронцями діти передали волонтерам із штабу «Ангар».

Вихованці усіх груп намалювали малюнки для воїнів. А працівники та батьківська громада ЗДО зібрали кошти на дрони для ЗСУ.

Діти разом з педагогами передали гостинці, малюнки та кошти волонтерам. Учасники акції отримали 135 флікерів від організатора  волонтерського штабу «Ангар».

НАБЛИЖАЄМО НАШУ ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Дерева мого дитинства". Презентація книжки-розмальовки Зінаїди Пахолок

Вітаємо в нашому закладі професора - Наталію Гавриш

З любов'ю до ЗСУ